/Files/images/yasli/DSCN3931.JPG

18 лютого в Лебедівському НВК (дошкільний підрозділ) в групі раннього віку було проведено відкрите заняття з пізнавального розвитку, ознайомлення з природою з елементами сенсорного розвитку.

Тема: допоможемо маленькому зайчику.

Мета: активізувати мовленнєву діяльність дітей. Формувати у малечі позитивні моральні якості, доброту, співчуття, людяність. Розвивати діалогічне мовлення, виховувати пізнавальний інтерес до природи, навколишнього світу.

/Files/images/1_sadk/Було сонечко сумним, тепер воно сміється.jpgБуло сонечко сумним, тепер воно сміється/Files/images/1_sadk/В темнім лісі зайчик жив, із капусти борщ варив.jpgВ темнім лісі зайчик жив, із капусти борщ варив/Files/images/1_sadk/Морква для зайчика справжні ласощі..jpgМорква для зайчика справжні ласощі.

Заняття з фізичного розвитку на свіжому повітрі

/Files/images/sadk/Дарує радість рух щоднини і сяє усмішка в дитини.jpg/Files/images/sadk/У здоровому тілі - здоровий діх.jpg/Files/images/sadk/Успіх більший з кожним разом, якщо вправи робим разом.jpg/Files/images/Ну а зараз крок повільний Ми подихаємо вільно.JPG

Свято захисту дітей "Мандруємо стежинкою літа"

02.06.2014 року у Лебедівському НВК (дошкільний підрозділ) відбулося свято до дня захисту дітей «Мандруємо стежинкою літа»

Програмовий зміст: створити у дітей радісний настрій, викликати почуття приналежності до народу України, єдності з природою. Активізувати словник дітей за допомогою ігор та вправ. Формувати культуру мовного спілкування; розвивати рухову активність та естетичне сприйняття. Виховувати інтерес до природного довкілля.

/Files/images/1_sadk/SAM_3153.JPG/Files/images/1_sadk/SAM_3163.JPG /Files/images/1_sadk/SAM_3155.JPG /Files/images/1_sadk/SAM_3154.JPG

Сильним бути ладно і зовсім не складно

Дошкільна різновікова група «Чомусики» та друга молодша група «Пізнайко» Лебедівського НВК (дошкільний підрозділ) згідно плану фізкультурно-оздоровчої роботи на літній період 06.06.2014 року здійснили піший перехід до парку «Сильним бути ладно і зовсім не складно»

Мета: продовжувати вправляти дітей у різних видах ходьби в природному для дітей темпі високо піднімаючи коліна, та широкими кроками «змійкою»; вправляти в метання на дальність однією рукою, вдосконалювати вміння стрибати вгору розвивати швидкість, спритність силу, бажання досягти мети.

/Files/images/1_sadk/SAM_3164.JPG/Files/images/1_sadk/SAM_3165.JPG/Files/images/1_sadk/SAM_3169.JPG

"Вороги та друзі твого здоров'я "

Лебедівський НВК (дошкільний підрозділ) різновікова дошкільна група «Чомусики» 18.06.2014 року провели музично-драматичну виставу «Вороги та друзі твого здоров'я»

Мета: Виховувати у дітей бажання та вміння дотримуватись культурно-гігієнічних навичок; розширити знання про те, яку шкоду завдають здоров'ю мікроби та як з ними боротися; розвивати артистичні здібності дітей, виразність та чіткість мовлення.

/Files/images/1_sadk/Изображение 002.jpg/Files/images/1_sadk/Изображение 004.jpg/Files/images/1_sadk/Изображение 006.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 291